Wat je nog wil weten.

Informatie

Het leven, gewoon zoals het is, heeft zoveel moois in zich. Dus als jij vooral jezelf bent en geniet van de mensen om je heen, dan leg ik jullie vast in die eigen mooie wereld.

Puur, authentiek en zonder gedoe, dat is hoe je mijn stijl zou kunnen omschrijven. Props en attributen zal je daarom bij mij niet zo snel tegenkomen. Of het moet een favoriete knuffel van een kind zijn of iets wat echt bij je past.

Ik fotografeer zowel op lokatie, als thuis als in mijn (thuis)studio, en daar zit natuurlijk verschil in. Op lokatie of bij jou thuis maakt de foto's heel persoonlijk en wat losser doordat het gevoel te moeten 'poseren' veel minder is. De studio daar in tegen, is tijdloos en is het licht te 'sturen' waardoor ik een bepaalde sfeer kan creëren. (zie bijvoorbeeld mijn FineArt portretten). De keuze is aan jou.

“De foto's zijn echt super geworden & dat met een lens en een camera in huiselijke setting....”
Recensie Mariska | NewBorn sessie.

Wat je plan ook is, ik hoor het graag van je. Ontvang van mij geheel vrijblijvend een informatie pakket met daarin alle informatie en prijzen van de fotoshoot die jij in gedachte hebt.

Fotograaf
Karin Bakker
Tel : (+0031)06-42019091
info@karinbakkerfotografie.nl
Adres : Haarlem, Noord-Holland

RECENT WERK