Film Makers | Fotosessie met Lotte

Ik kan altijd wel roepen dat een fotosessie vooral leuk moet zijn, maar ik dacht: 'ik ga het ook laten zien'! En dus heb ik de hulp ingeschakeld van Rutger Vos van @ StudioRutgerVos en hebben we film gemaakt over hoe een fotosessie in de studio in zijn werk gaat.

Model.

Voor deze fotosessie (die toch een beetje anders is dan normaal, want.....er word gefilmd) heb ik gevraagd of Lotte mijn model wilde zijn. En zoals altijd begint een fotosessie met het verzinnen van een concept en het zoeken naar de juiste kleding en accessoires.

Ik heb 2 concepten bedacht, het ene concept is met heel veel bloemen en kleur en het andere concept juist heel rustig met kant en parels.

Nu sta ik zelf liever achter de camera dan er voor, dus het was wel even slikken. Maar ik had mijzelf voorgenomen om de fotosessie te doen zoals ik dat altijd doe en dat heeft enorm geholpen.
Natuurlijk moest er voor de film af en toe iets opnieuw of moesten Lotte en ik even 'toneel spelen', maar Lotte was echt zo enorm goed en we hadden het zo gezellig dat ik de camera op een gegeven moment gewoon vergat.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.