Pauze

Corona!
Iedereen heeft er last, ik helaas ook. Mijn keuze om een pauze te nemen komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, sterker nog ik heb daar bijna een half jaar over gedaan. Vorig jaar al had ik het idee om de dingen anders te doen, maar durfde ik niet omdat alles door de corona-crisis zo onzeker was.

Wat je misschien weet (of miscchien ook niet) is dat ik naast portret fotograaf nog een grote passie heb en dat is het vastleggen van de mooie natuur om mijn manier.
In 2019 heb ik met mijn foto's mogen exposeren tijdens de Kunstlijn in Haarlem en dat was zo'n enorm groot succes dat ik daarmee door ben gegaan en inmiddels al meer dan een jaar mooie dingen maak voor 'Depth by Nature'Mijn bedoeling is om, voor nu, mijn tijd en energie te steken in 'Depth by Nature', en ik ga deze tijd ook gebruiken om eens goed na te denken over wat ik nu zou willen met Karin Bakker Fotografie.
De markt is redelijk verzadigd en ik zie om mij heen steeds meer mensen beginnen als fotograaf (wat te gek is, want het is een heel leuk beroep!) maar daardoor vind ik dat ik wel moet gaan kijken waar mijn kracht ligt om iets bijzonders te maken.
Maar voorlopig ga ik mijn focus leggen op Depth by Nature, uiteraard blijven alle geboekte fotosessies voor dit jaar gewoon staan.

Heb je vragen? bel of mail mij gerust!

Nieuwschierig?Website Depth by Nature


Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.