Informatie Locatie Fotografie

Kies je voor een fotosessie op locatie, dan kiezen wij in overleg een mooie plek, dit kan zijn bij jullie thuis, of lekker naar buiten

De Styled Shoot
Ik bedenk dan een concept en zorg voor de kleding en alle andere dingen die ik denk die nodig zijn. Dit doen we uiteraard in overleg. Ik zal vragen wat mijn modellen leuk vinden en waar de intersses liggen, en daar speel ik op in. Dus van SuperHero tot aan zeemeermin ik doe mee!

Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om wat minder uit te pakken en zelf de kleding mee te nemen:

De Portret Shoot
Neem zelf de kleding mee en denk bijvoorbeeld ook aan een favoriete knuffel of stoere auto, ook bij deze shoot zorg ik voor een gezellig feestje waarbij mijn modellen vooral lekker zichzelf zijn.

Een foto maak je samen, vanaf het moment dat jullie binnen stappen gaat alle aandacht naar mijn model, want zonder connectie ontstaat er ook geen mooie foto....

Op Locatie | Hoe werkt dat dan

We kiezen een plek waar jullie iets mee hebben, of juist op zoek zijn een bepaalde sfeer. Een fotosessie op locatie is vooral heerlijk spelen en rennen. Natuurlijk zullen we ook wat poseren, maar buiten spelen is toch veel leuker.

Eenmaal op locatie gaan we op zoek naar plekken die passen bij ons 'verhaal'. Ik probeer vooraf niet al te veel te plannen, maar af te gaan op wat de locatie ons brengt.
Bij jullie thuis maak ik vooral gebuik van jullie eigen omgeving, de eigen kamer of lekker springen op het bed van papa en mama. Buiten maken we gebruik van waar we zijn, ik zet niks in scene maar gebruik de omgeving in het verhaal.
Lekker rennen, springen en dansen doen we natuurlijk ook.