Informatie Familie&Gezins Fotografie

Familie GezinPortret

Op de foto met de mensen die je lief hebt, jouw gezin of familie. Mijn doel voor jullie fotosessie is dat het vooral heel leuk is, want als jullie plezier hebben dan zie je dat terug op de foto's.

Heerlijk buiten in het bos, op het strand bijvoorbeeld of een heerlijke wandeling door de stad, dat geeft enorm persoonlijke en ongedwongen foto's. In de omgeving van Haarlem weet ik uiteraard leuke plekken te vinden, maar kom gerust met suggesties. De studio kan natuurlijk ook, maar bedenk wel dat dit meer poseren is. (in de studio kan ik helaas niet meer dan 6 personen kwijt)

Prijzen
Fotosessie familie/gezin op lokatie of studio € 175,00 (maximaal 4 personen)
Fotosessie familie/gezin op lokatie of studio € 195,00 (maximaal 6 kinderen)

Kom je gezellig met meer personen dan is de prijs op aanvraag, stuur mij even een mailtje en ik zorg zo snel mogelijk voor een antwoord info@karinbakkerfotografie.nl

Wat krijg ik voor mijn geld?
Als je bij mij een fotosessie boekt verwacht je ook dat je foto's krijgt, en dus krijg je bij altijd ALLE door mij geselecteerde foto's.
Inbegrepen zit altijd:
* de fotosessie bij jullie thuis, op locatie of in de studio
* alle door mij geselecteerde foto's via een download link in kleur en zwart/wit
(meestal zijn dit tussen de 20/30 foto's)
* 1 A4 formaat print naar keuze

Hoe werkt een familieshoot?

Ik maak altijd tijd voor zowel de groepsfoto's als de individuele foto's, foto's van de kinderen en ieder gezin apart bij een familiesessie.

Zodra de datum staat stuur ik jullie mailtje met zaken waar je rekening mee kan houden, denk aan kleding of het meenemen van iets speciaals om de fotosessie nog persoonlijker te maken, uiteraard hoor ik graag als jullie zelf bepaalde ideeen hebben voor de fotoshoot.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.