Informatie NewBorn Fotografie

Gefeliciteerd! jullie zijn ouders geworden van een prachtige zoon of dochter, en wat is er nu mooier om dit vast te leggen nu ze nog zo klein zijn.

Waarom binnen 4 weken? Als je echt op zoek bent naar die lieve, ontspannen newborn foto's dan is een afspraak maken binnen 4 weken belangrijk, de reden is dat jouw kindje dan (als het goed is) nog veel slaapt, daardoor krijg je die mooie ontspannen foto's

Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een sessie als ze al wat ouder zijn en daarmee ook een stuk allerter, het advies is dan om een fotoshoot te boeken na 2/3 maanden.

NewBorn en Baby foto's maak ik altijd bij jullie thuis, heerlijk in jullie eigen omgeving en dat is een stuk rustiger voor jullie kindje.

Prijzen
Fotosessie Newborn € 175,00
Fotosessie combinatie zwanger/newborn € 300,00
Wat krijg ik voor mijn geld?
Als je bij mij een fotosessie boekt verwacht je ook dat je foto's krijgt, en dus krijg je bij altijd ALLE door mij geselecteerde foto's.
Inbegrepen zit altijd:
* de fotosessie bij jullie thuis
* alle door mij geselecteerde foto's via een download link in kleur en zwart/wit
(meestal zijn dit tussen de 20/30 foto's)
* 1 A4 formaat print naar keuze

Hoe gaat een newborn shoot?

Ik maak gebruik van jullie huis, dus denk bijvoorbeeld aan lekker op de bank, of op jullie bed. Ik gebruik geen flitslichten en fotografeer bij daglicht. Ik hou bij newborn- & babyfotografie van rustige kleuren en zo min mogelijk prints, zo ligt de focus in de foto's op jullie. Ik ben ook niet de fotograaf die een kindje in een mandje legt met vleugels, sorry daarvoor zal je naar iemand anders moeten gaan.

We werken altijd op het tempo van jullie kindje, dus ik maak altijd een paar uur vrij, zo is er genoeg ruimte voor voeding of een schone luier. Je krijgt de mooiste foto's als jullie kindje ontspannen en relaxt is, dus daar doen we alles voor. En soms wil het niet en dan ga ik niet doorduwen, dan maken we een nieuwe afspraak en kom ik gewoon nog een keerje terug.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.