Informatie Studio Fotografie

Kies je voor een studio fotosessie dan betekent dat zeker meer poseren, maar dat is nou juist zo leuk! Ik neem de kinderen mee in een verhaal, dit kan zijn doordat je de styling van de shoot aan mij over laat :

De Styled Shoot
Ik bedenk dan een concept en zorg voor de kleding (de kleding mag je niet houden helaas) en alle andere dingen die ik denk die nodig zijn. Dit doen we uiteraard in overleg. Ik zal vragen wat jouw kinderen leuk vinden en waar de intersses liggen, en daar speel ik op in. Dus van SuperHero tot aan zeemeermin ik doe mee!

Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om wat minder uit te pakken en zelf de kleding mee te nemen:

De Portret Shoot
Neem zelf de kleding mee en denk bijvoorbeeld ook aan een favoriete knuffel of stoere auto, ook bij deze shoot zorg ik voor een gezellig feestje waarbij jouw kinderen vooral zichzelf kunnen zijn.

Een foto maak je samen, vanaf het moment dat jullie binnen stappen gaat alle aandacht naar de kinderen, want zonder goede connectie ontstaat er ook geen mooie foto....

Prijzen
Fotosessie Studio € 175,00 (maximaal 2 kinderen)
Fotosessie Studio inclusief styling € 250,00 (maximaal 2 kinderen)

Kom je gezellig met meer kinderen dan is de prijs op aanvraag, stuur mij even een mailtje en ik zorg zo snel mogelijk voor een antwoord info@karinbakkerfotografie.nl
Wat krijg ik voor mijn geld?
Als je bij mij een fotosessie boekt verwacht je ook dat je foto's krijgt, en dus krijg je bij altijd ALLE door mij geselecteerde foto's.
Inbegrepen zit altijd:
* de fotosessie
* alle door mij geselecteerde foto's via een download link in kleur en zwart/wit
(meestal zijn dit tussen de 20/30 foto's)
*1 A4 formaat print naar keuze

De Studio | Hoe werkt dat dan

Geen enorme opstellingen en ingewikkelde lampen, er hangt een achtergrond en heel vaak fotografeer ik maar met 1 lamp! Geen intimiderende situatie maar gezellig en leuk.

Eerst gaan we even rustig wat drinken en vaak heb ik ook wel iets lekkers op tafel staan, vervolgens leg ik uit wat we gaan doen, soms maak ik een tekening of heb ik plaatjes om te laten zien wat ik bedoel. Ook vraag ik mijn model of hij of zij zelf nog toffe ideeen heeft. Als er een Styled Shoot geboekt is gaan we de eerste outfit aandoen (ik zorg altijd voor twee concepten/stijlen) en gaan we aan de slag. Voor beide shoots geldt dat ik helemaal uitleg hoe mijn modellen moeten staan en kijken, ik doe het zelfs even voor hoor als het moet.
Op het laatst gaan we nog even 'los' lekker springen/dansen/schreeuwen het mag allemaal (en levert vaak ook hele mooie foto's op)

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.