Informatie Zwangerschap Fotografie

Gefeliciteerd! jullie zijn zwanger, een spannende maar vooral mooie tijd. Een bijzondere periode waar natuurlijk mooie foto's bij horen.

Mijn advies is om tuseen de 30-34ste week foto's te maken, waarom? Dan heb je als het goed is al een mooie buikje en nog voldoende energie voor een fotosessie

Je kunt kiezen voor een studio fotosessie of buiten op lokatie of heerlijk in je eigen huis.

Prijzen
Fotosessie Zwanger € 175,00 (op lokatie of in de studio)
Fotosessie combinatie zwanger/newborn € 300,00
Wat krijg ik voor mijn geld?
Als je bij mij een fotosessie boekt verwacht je ook dat je foto's krijgt, en dus krijg je bij altijd ALLE door mij geselecteerde foto's.
Inbegrepen zit altijd:
* de fotosessie bij jullie thuis/in de studio of op lokatie
* alle door mij geselecteerde foto's via een download link in kleur en zwart/wit
(meestal zijn dit tussen de 20/30 foto's)
* 1 A4 formaat print naar keuze

Hoe gaat een zwangerschap shoot?

Dat ligt een beetje aan wat voor een fotosessie je kiest. Een studio fotosessie is natuurlijk wat meer poseren, maar daar tegenover staat dat je hele rustige en gestileerde foto's krijgt. Kies je voor een fotosessie buiten of thuis dan maak ik gebruik van de omgeving, ook is het vaak mooier om niet te veel te poseren en zeker de foto's thuis zullen heel persoonlijk worden.

Als je de combinatie sessie boekt dan krijg je van mij een flinke korting. En die krijg je omdat ik het zo leuk vind om, naast het vastleggen van jullie zwangerschap, jullie kindje te ontmoeten en samen met jullie het begin van een nieuw gezin te vieren.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.