Informatie Locatie Fotografie

Een 1.5 meter fotosessie!

We kunnen weer naar buiten en dat geeft de ruimte om toch die leuke fotosessies te doen, in bijvoorbeeld het bos of op het strand.

Kies je voor een fotosessie op locatie, dan kiezen wij in overleg een mooie plek, dit kan zijn bij jullie thuis, of lekker naar buiten

De Styled Shoot
Ook hier bedenk ik (in overleg) een mooi concept die in de omgeving past of past bij een onderwerp waarin je jouw kind zou willen zien. Denk bijvoorbeeld aan een kapitein op zoek naar zijn schip op het strand, of een prinses op reis met haar teddybeer....verhalen maken!

De Portret Shoot
Bij deze fotosessie zorg je zelf voor de kledig en gaan we los op de locatie, dit kan zijn heerlijk rennen in het bos of op het strand, of bijvoorbeeld thuis koekjes bakken of spelen in de kinderkamer.

Bij mij is een fotosessie een avontuur. niet zitten en lachen, maar spelen en doen!

Wat krijg ik voor mijn geld?
Als je bij mij een fotosessie boekt verwacht je ook dat je foto's krijgt, en dus krijg je bij altijd ALLE door mij geselecteerde foto's.
Inbegrepen zit altijd:
* de fotosessie bij jou thuis of op locatie/buiten
* alle door mij geselecteerde foto's via een download link in kleur en zwart/wit
(meestal zijn dit tussen de 20/30 foto's)
* bij de 'Portret' sessie 1 A4 formaat print naar keuze
* bij de 'Styled' sessie 1 A3 FineArt print naar keuze

Op Locatie | Hoe werkt dat dan

We kiezen een plek waar jullie iets mee hebben, of juist op zoek zijn een bepaalde sfeer. Een fotosessie op locatie is vooral heerlijk spelen en rennen. Natuurlijk zullen we ook wat poseren, maar buiten spelen is toch veel leuker.

Eenmaal op locatie gaan we op zoek naar plekken die passen bij ons 'verhaal'. Ik probeer vooraf niet al te veel te plannen, maar af te gaan op wat de locatie ons brengt.
Bij jullie thuis maak ik vooral gebuik van jullie eigen omgeving, de eigen kamer of lekker springen op het bed van papa en mama. Buiten maken we gebruik van waar we zijn, ik zet niks in scene maar gebruik de omgeving in het verhaal.
Lekker rennen, springen en dansen doen we natuurlijk ook.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.