Mijn visie

Als fotograaf neem ik een kijkje in jouw wereld, van belangrijke momenten als een zwangerschap of de geboorte van jouw kindje, je gezin of een portret sessie met jouw kinderen. Ik vind het altijd weer een eer om deel uit te maken van een klein stukje van jullie wereld.

Fotograferen is de tijd even stil laten staan, mooie herinneringen maken en terug kunnen kijken op momenten en gebeurtenissen.

Liefs Karin

Ik fotografeer al zo'n 10 jaar, ik was vroeger al in de weer met oude camera's van mijn vader en opa (hij had een kleine portretstudio boven op zolder) en daar is de liefde voor foto's maken dan ook wel mee begonnen.

Specialiteit

Mijn specialiteit ligt bij kinderfotografie, de reden daarvoor is dat kinderen altijd zichzelf zijn en zich niet bezig houden met hoe zij overkomen.

Daardoor kan ik ze meenemen in een fantasie...in een verhaal, zo vang ik onbevangen blikken en bewegingen waardoor de foto's heel persoonlijk worden.
Vaak genoeg hoor ik dat ze weken later het nog hebben over de fotoshoot en dat is mijn allergrootste compliment, want zonder connectie ontstaat er ook geen mooie foto..

niet belangrijk, wel leuk

1

Franka

Ik heb een hondje (Franse bulldog) en zij heet Franka, samen maken we heerlijke wandelingen in de natuur.

2

'Depth by Nature'

'En daar maak ik dan weer hele mooie foto's voor mijn andere passie. check de website

Informatie?

Heb je vragen, mis je nog informatie of wil je jouw plekje reserveren? Neem dan contact met mij op.

Meer info

Instagram

Naast de foto's vind je hier ook leuke 'achter de schermen' beelden in mijn stories.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.