Mijn visie

Als fotograaf neem ik een kijkje in jouw wereld, van belangrijke momenten als een zwangerschap of jullie bruiloft, je gezin een portret sessie of een zakelijke reportage. Ik vind het altijd weer een eer om deel uit te maken van een klein stukje van jullie wereld.

Fotograferen is de tijd even stil laten staan, mooie herinneringen maken en terug kunnen kijken op momenten en gebeurtenissen.

Liefs Karin

Ik fotografeer al zo'n 10 jaar, ik was vroeger al in de weer met oude camera's van mijn vader en opa (hij had een kleine portretstudio boven op zolder) en daar is de liefde voor foto's maken dan ook wel mee begonnen.

Waarom.

Waarom ik foto's maak? Ik vind het zo leuk om heel even een onderdeel te zijn van jullie leven, en dat kan zijn een portret sessie met jouw kinderen of meedenken in hoe je jouw bedrijf goed laat overkomen in foto's.

Mijn kracht ligt in het creeren van een ontspannen en 'no-nonsens' situatie waardoor je je op je gemak voelt, spelen met kinderen of gewoon even lekker lachen maakt dat een fotosessie vooral heel leuk is. Ik ben altijd op zoek naar de connectie, want zonder connectie ontstaat er ook geen mooie foto..

niet belangrijk, wel leuk

1

Franka

Ik heb een hondje (Franse bulldog) en zij heet Franka, samen maken we heerlijke wandelingen in de natuur.

2

'Depth by Nature'

'En daar maak ik dan weer hele mooie foto's voor mijn andere passie. check de website

Informatie?

Heb je vragen, mis je nog informatie of wil je jouw plekje reserveren? Neem dan contact met mij op.

Meer info

Instagram

Naast de foto's vind je hier ook leuke 'achter de schermen' beelden in mijn stories.

Adres

Haarlem, Noord-Holland

Follow

Contact

info@karinbakkerfotografie.nl
00 (31) 6 420 19091

© 2020 Karin Bakker Fotografie. All rights reserved.