Interieur Inspiratie


Mijn werk tot leven zien komen aan de muur van verschillende interieurs is voor mij een enorme eer. Ik vind het altijd weer bijzonder dat mijn foto's een plekje krijgen bij iemand thuis. Ik hoop dat met het naar binnen halen van mijn kleine stukje natuur, je af en toe kan stilstaan en alleen maar kijkt naar de kunst die de natuur gemaakt heeft.


"De natuur geeft ons kunst, het is een kwestie van stilstaan en kijken."

Als je mijn werk koopt dan kom ik haar het liefst persoonlijk brengen, want elke foto is een klein stukje van mijzelf en ik ben altijd nieuwschierig naar waar mijn werk terecht komt.

Wie ben jij en wat beweegt jou om mijn stukje natuur in huis te halen? De emotionele kant van mijn foto's is heel belangrijk en dat is ook waarom ik het zo belangrijk vind om jouw werk persoonlijk bij je af te leveren.
Naast het persoonlijk afleveren kom ik ook graag bij je langs voor advies.

Om met je mee te denken over welke foto, hoe groot en waar je hem op gaat hangen.
Soms kan 1 enkel beeld een enorme impact maken in een interieur, en soms werkt het weer heel goed om een serie op te hangen.

Dus wil jij ook graag dat ik met je meedenk? Maak gerust een afspraak! Ik kom graag bij je langs om samen te kijken wat het beste werkt.
Recente Portfolios